Nieuws


20 augustus 2019 - HRTech Redactie

Met veel genoegen kondigen we de nieuwe partnerschap tussen Talentsoft en HRTech Review aan. Talentsoft is een toonaangevende en innovatieve speler in het Talent Management domein van HRTech in Europa en ondersteunt met deze samenwerking de doelstellingen van HRTech Review. 


23 juli 2019 - HRTech Redactie

Na de introductie van onze eigen HRTech Arena in januari dit jaar is vorige week een tweede Arena gepubliceerd door ZiPconomy, de ZiParena. Deze arena is in samenwerking met HRTech Review ontwikkeld en geeft inzicht in de marktpartijen in de wereld van inhuur van flexwerkers. Ook zijn daarin natuurlijk genoeg Tech partijen te vinden.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


13 november 2018 - HRTech Redactie

Sinds enige tijd is Validata, voorheen CV-OK, partner van HRTech Review. In dit interview licht CEO Harm Voogt toe wat achtergrond screening is, het domein waarop zij bij ons in de gids zijn terug te vinden. 


13 juni 2018 - HRTech Redactie

Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.


23 april 2018 - HRTech Redactie

Sinds deze maand is ViaTask Software Partner geworden bij #HRTech Review. Zoals de naam al doet vermoeden kun je via de tools van ViaTask verschillende taken simpeler en sneller uitvoeren. Zo kun je met de applicatie ViaEmploy je contractmanagement voor arbeidscontracten digitaliseren. 


12 april 2018 - HRTech Redactie

De nieuwe software partner Nmbrs van #HRTech Review hanteert een ‘easy to connect’ strategie. Met ondertussen meer dan 85 standaard koppelingen is dat meer dan een marketing statement.


3 april 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.


  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)