Nieuws


20 augustus 2019

Talentsoft, HR SaaS leider in Europa, is partner van HRTech Review


Met veel genoegen kondigen we de nieuwe partnerschap tussen Talentsoft en HRTech Review aan. Talentsoft is een toonaangevende en innovatieve speler in het Talent Management domein van HRTech in Europa en ondersteunt met deze samenwerking de doelstellingen van HRTech Review. 

Categorie: Partnerschap
Geschreven door: HRTech Redactie

Europese topspeler met Nederlandse lijnen

Volgens het Europese onderzoeksbureau Fosway Group is Talentsoft met haar ruim 9 miljoen gebruikers “Strategic Challenger" in zowel de Talent Management als Digital Learning 9-grid’s. Met haar roots in Frankrijk wordt Talentsoft daarmee erkend als HR SaaS leider in Europa. Vanwege de snelle groei in Europa is recent een nieuwe investeringsronde geweest. Daardoor kan Talentsoft nu internationaal verder groeien, ondanks dat het nu al in 130 landen wordt gebruikt en in 37 talen beschikbaar is. Daarnaast wordt ook extra geïnvesteerd in de producten van Talentsoft, zo valt te lezen in dit interview dat wij in januari hadden met CEO Jean-Stéphane Arcis. Over de samenwerking met HRTech Review zegt Nick Geurds, Field & Partner Marketing Lead, bij Talentsoft, “Door deze nieuwe samenwerking steunt Talentsoft de missie van HRTech Review om HR-professionals te helpen in hun zoektocht naar de beste toepassing van HR-technologie” 

Talentsoft_Visual1_HRTech_Review

In Nederland is Talentsoft gestart in 2014 met de fusie met ATS leverancier PeopleXS. Die applicatie wordt nog steeds door een aantal klanten gebruikt, maar ondertussen is ook ATS functionaliteit binnen de Talentsoft suite zelf ingebouwd. Daarnaast is Talentsoft in 2018 een strategische partnership aangegaan met het Nederlandse Raet, ondertussen Visma-Raet. In deze samenwerking wordt de 'Core HR' en salarisadministratie van Raet gekoppeld aan de talent modules van Talentsoft. Vooral bij nieuwe klanten versterken de merken elkaar door het kunnen aanbieden van enerzijds een gedegen en uitgebreide Core HR en Salarisadministratie oplossing als anderzijds een complete Talent Management suite. Daarnaast heeft Talentsoft nog partnerships met onder andere het Nederlandse Textkernel, Vroom HR, Endouble, en Recruitment Technologies.

Mark van Assema, oprichter en community manager bij HRTech Review zegt “Met deze samenwerking bevestigt Talentsoft onze missie te steunen om de HRTech markt in Nederland transparanter te maken. Hier zijn wij heel trots op en het is een zeer positief signaal naar onze community!”

Een brede talent suite met een hybride kern

Op de profielpagina van Talentsoft vind je uitgebreide informatie over de verschillende procesmatige HR toepassingen. Een technisch inkijkje in de kern van de internationale suite biedt de Talentsoft Hub. Deze hub dient als een hybride kern, waar uiteindelijk uit alle landen de persoonsgegevens beschikbaar worden voor een internationaal gebruik. Het hybride deel zit hem in de mogelijkheid om per land (of business unit) te bepalen welk systeem de 'baas' is van de persoonsdata, Talentsoft of een lokaal systeem. Hiermee kan een organisatie de voor goede HR analytics belangrijke data kwaliteit bewaken door de 'master-slave' data zelfs tot op veld niveau te bepalen. Daarmee voorkom je dubbele data invoer en heb je één bron van de waarheid. Een belangrijk principe in het steeds complexere HRTech landschap.

Talentsoft_Visual2_HRTech_Review

Over Talentsoft

Talentsoft is de Europese leider in cloud-based Talentmanagement en Learning software. Talentsoft’s digitale platform moedigt interacties aan en verbetert de werkervaring van je medewerkers door competentiemanagement, carrièremanagement en trainingsmanagement te combineren. Talentsoft biedt een unieke software en analytics oplossing voor het efficiënt managen van HR processen zoals Recruitment, Onboarding, Talentbeoordeling, Competentiemanagement, training en e-learning en het beloningsbeleid.

Bekijk hier het uitgebreide profiel op onze site en de ebooks die Talentsoft beschikbaar stelt. Voor meer informatie neem contact op met Richard Reijers.

Over HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren.

Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 168 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)