Nieuws


28 augustus 2019

Is jouw innovatie in Recruitment Tech de beste?


Onze partner Recruitment Tech viert dit jaar het eerste lustrum van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november in de Amsterdome. Uiteraard zijn we daarbij, onder andere om te kijken wie de prijzen voor 'Best Case' en 'Best Tooling' in de wacht gaat slepen. Inschrijven voor de awards is mogelijk tot 9 september!

Categorie: Recruitment vast
Geschreven door: HRTech Redactie

AmsterdomeHet Recruitment Tech Event

Voor deze jubileum editie heeft de organisatie een zeer originele locatie gevonden bij het circulaire gebouw de Amsterdome, dat eerder op Schiphol stond als het Aviodome. Het event duurt de hele dag en er zijn 3 key notes van onder andere recruitment innovatie expert Hung Lee, en 18 breakout sessies. Naast tooling van bijvoorbeeld HR Office, Validata en Appical, zijn er klant cases te zien van onder andere Danone, NN Group en ASML. Het hele programma vind je hier.

Over de Recruitment Tech Awards

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel bedrijven actief die op een innovatie manier recruitmenttools ontwikkelen. Daarnaast zijn er diverse organisaties die deze tools op een bijzonder effectieve wijze inzetten. De kennis, kunde en de ervaringen die hiermee gepaard gaan, zijn interessant om te delen. Hierdoor ontstaan weer nieuwe inzichten en mogelijkheden die ook voor andere organisaties zeer relevant kunnen zijn. Voor het uitreiken van de Recruitment Tech Awards kunnen organisaties hun innovatie recruitmenttool of hun meest effectieve praktijkcase met gebruikmaking van recruitmenttools inzenden.

Ook van over de landsgrens

In de afgelopen jaren zijn de Recruitment Tech Awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak. Eerdere winnaars waren onder meer VNOM, Olympia, USG, Wonderkind, Flipbase en OnRecruit. Deze vijfde editie kunnen ook cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, net als recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands.

Schrijf nu in voor één van de twee awards

De vakjury beoordeelt de inzendingen voor de categorie ‘Best tooling’ onder meer op:

  • Innovatie
  • Onderscheidenheid
  • Onderbouwing inzending

De vakjury beoordeelt de inzendingen voor de categorie ‘Best case’ onder meer op:

  • Effectiviteit
  • Bijdrage aan behalen van recruitmentdoelstellingen
  • Innovatie
  • Onderbouwing inzending

Lees hier meer over de voorwaarden en bekijk de video waarin Martijn Hemminga van Recruitment Tech toelicht hoe je zo'n award kan winnen. Je hebt tot 9 september einde van de dag om je case in te sturen.

Bekijk hier nog de aftermovie van het event van vorig jaar

Deel dit artikel
Dit artikel is 155 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)