Nieuws


7 juni 2019

Eerste verslag Demo_Day 2019


Gisteren 6 juni 2019 was de Recruitment+Talent Tech Demo_Day in Utrecht. In dit blog van Linda de Jong lees je de eerste indrukken en meer over haar eigen Tech Talk die liet zien hoe je HR data kunt koppelen aan je HR strategie.

Categorie: HR Analytics, Demo_Day
Geschreven door: Username: ldejong doesn't exist or feufield is not set

LindaDeJong_rondIn het mekka van stands en demo’s van bedrijven met vernieuwende HR technologie, heb ik de gelegenheid te spreken over data gedreven HR strategie. Zo breed als het thema data gedreven werken is (of people analytics), zo groot is ook het aanbod aan alle HR technologie dat er tegenwoordig is om dit te ondersteunen. Vanuit #HRTech Review hebben we een HRTech Arena, met nu een tweede editie, die deze enorme verscheidenheid ook goed laat zien. Op zo’n dag als dit is het alsof je in een HR Tech snoepwinkel rondloopt.

HRTech Arena NL II v7_1000x944

Ik realiseer me dat dit ook direct de valkuil kan zijn. In mijn TechTalk pleit ik voor een duidelijke focus bij people analytics, zodat je niet verzandt in een te brede aanpak. Dat zal leiden tot oppervlakkige analyses met weinig impact. Kies je thema’s en kies duidelijke vraagstukken om daar door middel van data analyses je plan op uit te zetten en te monitoren. Mocht je mijn volledige presentatie willen ontvangen of wil je een keer hier over in gesprek, mail dan naar linda@talentinperspectief.nl.

Dit pleidooi voor focus zal ook opgaan voor alle beschikbare HR technologie: er is een hele wereld aan HR tools voor hele specifieke vraagstukken, maar welke tool(s) gaan jou als organisatie het meest verder helpen? Als het antwoord op die vraag helder wordt, is er in elk geval genoeg aanbod. Dat is op deze dag wel duidelijk geworden!

Al met al een zeer geslaagde dag met veel bezoekers, inspirerende gesprekken en veel innovatieve HR technologie.

Deel dit artikel
Dit artikel is 65 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)