Nieuws


16 mei 2019

Zo veel te zien op Demo_Day: 3e collega gratis


Het event Demo_Day op 6 juni zit praktisch vol. Er zijn meer dan 50 HRTech aanbieders met een demo spot, 6 start-ups, 3 demo corners en 1 speakers corner waar de hele dag door heel veel te zien is. Wil je als organisatie zoveel mogelijk daaruit meenemen, dan krijg je nu het derde kaartje gratis!

Categorie: Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

Meer dan 50 aanbieders van HR Technologie kun je zien bij de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019. Dat is net als met wijn proeven bijna teveel voor in je eentje. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-. Kom je samen met 2 collega's om met volle aandacht alle partijen te gaan proeven dan is het 3e ticket gratis.

Hoe werkt het?

Ga naar de aanmeldpagina van Demo_Day 2019 en volg het aanmeldproces. Onderaan de aanmelding kies je voor de optie ‘opslaan en een extra persoon toevoegen’. Bij de 3e persoon vul je deze code in: XD474 D4C7 AC1C CBBC waardoor deze persoon een gratis ticket ontvangt.

Heel veel demo's

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op allerlei innovatieve HRTech oplossingen. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessies en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van de mogelijkheden en vooral ook wat je er zelf mee zou kunnen bereiken. Via deze lijst met al ruim 70 demo's kun je vast oriënteren wat er allemaal te zien is op het event en je eigen lijstje gaan maken. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 51 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)