Nieuws


13 mei 2019

Start-Up Lepaya biedt trainingsprogramma's ook direct aan professionals


Sinds 7 mei j.l. biedt de Amsterdams start-up Lepaya de met Tech corporates als Bol.com, Bloomon en Picnic opgezette opleidingsprogramma's ook direct aan professionals aan in een webshop. Deze stap past in de trend dat zeker millenials meer eigenaarschap van hun carrière en eigen ontwikkeling pakken.

Categorie: Opleidingen
Geschreven door: HRTech Redactie

Lepaya

Uit het persbericht:

"Sinds de oprichting in 2017 heeft Lepaya trainingsprogramma’s ontwikkeld voor een groot aantal vooraanstaande bedrijven en scale-ups. De softskilltrainingen van Lepaya focussen zich heel concreet op vaardigheden om millennials effectiever te maken, bevatten een unieke mix van online en offline (blended) leerinterventies en richten zich op starters, experts en leiders.

Peter Kuperus en René Janssen - de oprichters van Lepaya - begonnen hun bedrijf vanuit de wens om jonge werkenden de ontwikkeling te bieden die ze verdienen. Nu de trainingen zijn geperfectioneerd, is het tijd om iedere professional rechtstreeks toegang te geven tot de content. Geen oerwoud aan verschillende onderwerpen en modules maar een overzichtelijk en toegankelijk aanbod: drie gerichte trainingsprogramma’s met een focus op softskills en perfect aansluitend bij een specifieke carrièrefase. Met Build!, Base! en Beyond! krijgen respectievelijk startende professionals, inhoudelijke experts en beginnende managers precies de handvatten die ze nodig hebben in hun ontwikkeling.

De start-up heeft vorig jaar ruim een miljoen dollar aan investering opgehaald van Nederlandse en buitenlandse investeerders. Volgens founder René Janssen is ze in 2019 on-track haar omzet te vervijfvoudigen door de investering in haar shop, het introduceren van een curriculum gericht op meer mindful werken en recent getekende partnerships met Springest, Conclusion en Schouten en Nelissen’s Develop Yourself."

Je vind de nieuwe shop hier en uiteraard is Lepaya opgenomen in de HRTech Aanbiedersgids. Op 6 juni tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 lanceren we bovendien de tweede editie van de HRTech Arena, met meer dan 30 nieuwe HRTech partijen, waaronder dus Lepaya in de categorie Start-Ups en Scale-Ups in Opleidingen.

Deel dit artikel
Dit artikel is 56 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)