Nieuws


26 maart 2019

Unit4 neemt Intuo over


Overname nieuws van bedrijfssoftware leverancier Unit4 die HRTech speler Intuo uit België overneemt. Hiermee voegt Unit4 de start-up mentaliteit van een Talent Management speler aan het brede pakket van diensten toe.

Categorie: Opleidingen, Prestatiemanagement
Geschreven door: HRTech Redactie

sociale-technologieNa de overname zal Intuo voorlopig zelfstandig blijven opereren en vooral in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux met Unit4 gezamenlijk optrekken. Hieronder een deel van het persbericht.

Unit4 neemt Intuo over voor breder HCM-aanbod in de diensteneconomie

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 neemt Intuo over, een snelgroeiende aanbieder van Talent Enablement-oplossingen die in 2016 werd genomineerd als Deloitte Fast 50 Rising Star. Door de overname brengt Unit4 zijn ervaring in transactionele HR-, payroll- en sectorspecifieke toepassingen voor de dienstensector samen met Intuo's innovatieve technologie voor strategisch HR. Unit4 biedt hiermee een uitgebreid Human Capital Management (HCM)-portfolio aan op het gebied van People, Finance, Project en Planning in the cloud voor organisaties in het middensegment van de markt.
 
Intuo biedt een geïntegreerd talent enablement-platform dat een alternatief is voor de traditionele jaarlijkse evaluatieprocessen en interne tevredenheidsonderzoeken. Het voldoet aan de prestatiemanagementbehoeften van moderne, niet-traditionele digitale medewerkers die project- en taakgestuurd werken volgens een flexibele planning, gekenmerkt door een gebrek aan hiërarchie, meerdere rapportagelijnen, multi-employment, enz. Leidinggevenden kunnen gemakkelijk talent plannen en ontwikkelen door middel van continue gesprekken en voortdurend performancemanagement. Dit leidt tot een nauwkeuriger en inzichtelijker begrip van de prestaties van werknemers. Continue beoordeling van mensen en feedbackloops maken het werk zinvoller, houden teams van meerdere generaties betrokken en helpen mensen zich te ontwikkelen.
 
Intuo kende sinds de oprichting in 2013 een snelle groei, met meer dan een verdubbeling van de business jaar-op-jaar met klanten zoals USG, Hays, BMW, Verisure, Brussels Airport, Thomas Cook, FairFX, Ag Insurance en Europa bank. Dit voegt een innovatieve start-upmindset, die voldoet aan de vereisten van de huidige, diverse arbeidsmarkt, toe aan Enterprise HCM. De oplossing is dit jaar zowel stand-alone beschikbaar als geïntegreerd in Unit4's People Platform. De latere integratie met Unit4 Business World, Financials, PSA Suite en Prevero performance management zal een moderne, uitgebreide suite voor het middensegment op de markt brengen. 
 
Een video van Stephan Sieber, Unit4 CEO, en Tim Clauwaert, Intuo CEO, is hier beschikbaar.
Deel dit artikel
Dit artikel is 92 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)