Nieuws


22 oktober 2018

Kies het juiste talent met een VMS


"De meeste bedrijven zijn er zich van bewust dat extern talent een toegevoegde waarde heeft en zoeken nu naar middelen om die instroom efficiënt te beheren. Een VMS-platform dat een marktplaats combineert is de juiste oplossing voor jouw instroom aan talent, vandaag én morgen."

Categorie: Recruitment flex
Geschreven door: HRTech Redactie

freelance-werk-marktplaats-profconnectVorige week was het European Freelance Week, een fenomeen dat nog niet zo heel bekend is gezien het toch eigenlijk geringe aantal tweets #EFWeek die voorbij kwamen. Wel een goed moment om stil te staan bij deze groeiende populatie van de workforce vonden ze bij onze zuiderburen bij NextConomy

In een dubbel uitgevoerd eBook, één voor opdrachtgevers van freelancers en één voor de freelancers zelf, kun je veel nuttige informatie vinden over het werken met freelancers. Over hoe je ze vind, hoe je ze 'onboard', hoe je een goed opdrachtgever kunt zijn en welke ontwikkelingen er in de markt zijn. De hamvraag als uitsmijter is dan of je dit allemaal zelf gaat doen als organisatie of dat je het gaat uitbesteden.

Ook een artikel over VMS systemen en wat de voordelen zijn om met zo'n systeem te werken. Je kunt het zien als een systeem naast het ATS voor de rekrutering van vaste medewerkers, uiteraard wel met een aantal andere uitgangspunten. 

"Een Vendor Management Systeem (VMS) ondersteunt je bedrijf op twee manieren. Enerzijds helpt het jou om het inhuurproces te optimaliseren zodat je veel sneller aan een betere marktprijs het beste talent vindt. Anderzijds helpt het je om het overzicht te bewaren op het aantal externen in je organisatie, wat de kost is per kop of per departement en hun expertise." zegt David Muyldermans van Pro-Unity, een leverancier van een VMS. Hij somt 9 voordelen op van het werken met zo'n VMS.

Meer informatie over het werken met freelancers vind je in het eBook op NextConomy

 

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 51 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)