Nieuws


27 augustus 2018

Vooruitkijken UNLEASH met HRTech Talk video's


OP 23 en 24 oktober landt UNLEASH weer in de Rai in Amsterdam. Een groot evenement met inspirerende HR presentaties van grote wereldspelers, zoals Vodafone, ING, Bosch, Amazon en Zalando. Als opwarmer hier vast een aantal video's van sprekers op het congres.

Categorie: Onderzoek, UNLEASH
Geschreven door: HRTech Redactie

Dit jaar is HRTech Review voor het eerste media partner van UNLEASH. Dit evenement is toonaangevend in de HRTech wereld en trekt de grootste sprekers en leveranciers aan. Ook voor Startups is flink wat ruimte gereserveerd. Aanbieders uit het middensegment zijn wat minder te vinden op de beursvloer. In vorige edities waren HRTech Experts Mark Bassie en Mark van Assema via onze partner ZiPconomy ook al aanwezig als (live) bloggers

Vooruitkijken doen we dit keer letterlijk; kijken in plaats van lezen. Hieronder een aantal video interviews met sprekers voor de editie van dit jaar in Amsterdam.

UNLEASH_2018_AMS_Media_Kit_Banners_590x180-8

 

Stacey Harris, Sierra-Cedar Research Analytics VP

Voor hen die mee hebben gedaan aan het onderzoek dat we hier eerder aankondigden een bekende naam uit de VS. In hun onderzoek hebben ze ook naar HRTech in Europa gekeken. In dit korte interview (4,5 min.) geeft ze vast wat informatie die uit het rapport naar voren komt. Op het evenement zelf worden meer resultaten gepresenteerd.

Harsha Jalihal, VP HR bij Unilever

Een korte vooruitblik (4 min.) op haar presentatie waarin ze spreekt over de noodzaak voor HR om te helpen de 'purpose' in de organisatie voorop te laten staan, zoals in de Dove reclames. Vroeger ging het om 'hiring hands', later om 'hiring heads' en nu steeds meer om 'hiring hearts'.

William Tincup interviewt Arden Hoffman van Dropbox

Een kort interview (3 min.) over hoe je op de verhitte markt voor IT talent echt een relatie moet bouwen met kandidaten om ze binnen te krijgen en een goede cultuur voor dit soort rollen moet creëren.

Peter Hinssen, nexxworks

Peter is een bekende spreker uit België op het gebied van HRTech. Hij is ook een vasts spreker bij UNLEASH en deelt daar zijn toekomst visie. Hier een presentatie (30 min.) van een vorige editie waarin hij de science fiction in technologie vertaald in mogelijkheden voor organisaties.

Meer video's

Op het Youtube kanaal van UNLEASH zijn nog veel meer video's te vinden, ook van vorige edities bijvoorbeeld met Gary Hamel, Simon Sinek en Sir Richard Branson.

Deel dit artikel
Dit artikel is 54 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)