Nieuws


20 augustus 2018

Grip op #HRTech krijgen als HR Professional? Volg dan onze Agile Masterclass


IT en HR professionals; meestal geen warme relatie. Want IT is iets voor de IT afdeling en daar werken nerds die een andere taal spreken.

In een agile organisatie is samenwerken met die IT'ers onvermijdelijk. "Denk het om" en zorg dat je een beetje die IT/Tech taal leert spreken in onze 2-daagse Masterclass HRTech.

Categorie: Opleidingen
Geschreven door: HRTech Redactie

Waarom nu?

De basisverandering in HR Technologie is 'de cloud' en in Organiseren is dat 'Agile werken'. Met de cloud wordt de interne IT component steeds beperkter. De software hoeft niet meer geïnstalleerd te worden op ieders laptop en de server staat niet meer in de server ruimte. Dus er is minder noodzaak om met interne IT collega's samen te werken.

Met de cloud verschuift de IT rol naar de externe IT leverancier. Echter bij de software leveranciers werken nog meer IT'ers. En hun accountmanagers verkopen IT oplossingen. De HRTech taal die zij spreken is te leren.

Moderne organisaties gaan allemaal Agile werken (ook wel Scrum, hoewel niet precies hetzelfde). In het boek "Agile HR" lees je hoe dat voor HR ook werkt. Essentieel daarin is samenwerken met de juiste mensen om veranderingen te realiseren.  Een groot deel van de HR projecten heeft tegenwoordig een technologische component, waarbij je moet samenwerken met IT.

Technologie masterclass voor HR professionals

In deze tijd van digitale transformaties is het belangrijk te realiseren dat IT niet overal de oplossing voor is. HR zal altijd om mensen blijven draaien. Alleen worden IT en digitalisering meer en meer gemengd in dat HR werk en zijn er met de juiste HRTech een heleboel voordelen te halen. Daarnaast is het al langer een uitdaging om al die mooie software op een goede manier te implementeren en te gaan gebruiken.

 

Masterclass_banner_breed

In de aangeboden masterclass komen juist die twee eerst genoemde elementen, HRTech in de Cloud en Agile werken, terug als handvatten voor HR professionals om IT te kunnen begrijpen. In de geheel Agile opgezette masterclass leer je grip te krijgen op het HRTech landschap voor een digitale HR transformatie. Je leert eerst om op een Agile manier samen met de potentiële leveranciers een selectietraject te doorlopen. En als je dan een partij hebt gekozen leer je ook hoe je hier gezamenlijk een Agile implementatie kunt uitvoeren.

Wat levert het op?

Na deze Masterclass HRTech ben je een stevige gesprekspartner voor IT’ers, leveranciers en (HR) consultants en weet je selectie- en implementatietrajecten succesvol (Agile) in te richten en te organiseren. Aan de hand van aangereikte kennis en ervaringen ga je aan de slag met jouw HRTech-vraagstuk zodat je direct resultaten kunt boeken. 

Na het volgen van de masterclass zijn de experts van HRTech Review voor jou beschikbaar om vragen te beantwoorden. Deze experts hebben veel ervaring in het vertalen van de software mogelijkheden naar HR oplossingen.

Voor meer informatie over de blokken in de masterclass, kijk hier. Voor vragen kun je mailen naar vragen@hrtechreview.nl

Deel dit artikel
Dit artikel is 66 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)