Nieuws


28 juni 2018

#HRTech tools Crunchr, BioCheck, e-office BAAS en Kvartett in MKB Innovatie Top100


De Kamer van Koophandel heeft deze week voor de tiende keer de MKB Innovatie Top 100 lijst voor 2018 gepresenteerd. Op 26 september maakt de jury de ranking bekend. Ook dit jaar staan er weer een aantal #HRTech partijen in de lijst.

Categorie: Recruitment flex, Recruitment vast, HR Analytics
Geschreven door: HRTech Redactie

HRTech InnovatieSinds 2009 wordt deze lijst met de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland opgesteld. Vorig jaar was bijvoorbeeld HRTech Review software partner Blue Carpet ook aanwezig op de lijst, samen met Recruitz.io.

Dit jaar een aantal nieuwe HRTech software aanbieders, of in ieder geval voor HR relevante software partijen op de lijst;

Kvartett

Een op zich eenvoudig concept, het uitwisselen van personeel tussen organisaties, en dan ook nog eens simpel en toegankelijk gemaakt in een online platform. En niet alleen vanuit de werkgever, maar ook vanuit de medewerker die graag eens bij de buren wil kijken zonder direct zijn huidige baan op te zeggen. "Organisaties zoeken naar steeds meer flexibiliteit bij medewerkers, terwijl medewerkers zoeken naar meer zekerheid. Kvartett doorbreekt deze tegengestelde belangen, doordat ook vaste contracten flexibel kunnen worden ingezet."

Crunchr

Deze HRTech aanbieder staat ook bij ons in aanbiedersgids. Crunchr levert software om grote hoeveelheden personeelsgegevens te analyseren en te gebruiken om meer strategisch je personeel te kunnen managen. "Denk hierbij aan vraagstukken als: Hoe kunnen we toptalenten aantrekken en behouden? Welke recruitmentkanalen zijn op de lange termijn het meest effectief? Krijgen mannen en vrouwen in een bedrijfsonderdeel  gelijkwaardig uitbetaald? Met de juiste analyses kunnen bedrijven gefundeerd beslissingen nemen over personeel."

e-office / BAAS

Vorige week kregen de bezoekers van de workshop van deze organisatie op het evenement Digital HR van PW. de kans om de software zelf uit te proberen. e-office levert namelijk BAAS, Bots-As-A-Service. Je kunt hier vrij eenvoudig je eigen chatbot trainen en integreren in je andere HRTech of HR servicedesk. "De applicatie kan in alle gangbare channels (denk aan website, Messenger, Skype, etc.) worden geïmplementeerd en wordt in drie varianten als abonnement aangeboden."

Biocheck

Een andere hoek van HRTech waar veel wordt geïnnoveerd is de arbo hoek, tegenwoordig ook wel 'mental health' genoemd. Biocheck is een app die monitort en het vermogen tot herstel verbeterd. "Klanten krijgen de regie om weer fit en vitaal te worden en de werkgever bespaart aanzienlijk op de kosten. Zo creëert BioCheck een win-win situatie en draagt bij aan duurzame inzetbaarheid"

 

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 64 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)