Nieuws


15 mei 2018

De snelste en leukste manier om de nieuwste #HRTech software te ontdekken: ‘debinars’


#HRTech Review introduceert “debinars”. Tijdens deze online live demo webinars kun je op een zeer laagdrempelige manier kennis maken met software partijen waar je misschien wel eens van hebt gehoord én waar je meer van wilt weten.

Categorie: Debinars
Geschreven door: HRTech Redactie

Debinar_banner_vierkantEchte demo’s, geen plaatjes

Op de websites van alle #HRTech leveranciers is uiteraard informatie te vinden over de producten. Meestal is die informatie vrij algemeen, soms zie je wat afbeeldingen van de software. Om inhoudelijk echt iets te weten te komen is het vaak nodig om de software in beweging te zien.

Toch is de drempel om de leverancier te bellen voor een demo vaak te hoog. Je denkt dat zo’n leverancier verwacht direct iets te kunnen verkopen. Precies voor zo’n tussenstap start #HRTech Review met debinars waarbij je online kunt meekijken en vragen kunt stellen via de chat, die aan het eind van de demo kunnen worden beantwoord. De partners krijgen overigens wel de gegevens van de deelnemers, met de afspraak dat ze alleen eenmalig een opvolg mailing zullen sturen.

Voor alle HR professionals

Inschrijven voor de debinars is gratis en ze zijn dus toegankelijk voor iedereen. Zo kunnen niet alleen de HR managers, maar ook alle andere HR professionals, als adviseurs en recruiters tot functioneel beheerders de debinars bekijken. Alle demo’s worden gepresenteerd vanuit de eindgebruikersrol en de employee experience staat dus voorop, niet de technische of HR insteek.

Wanneer en hoe?

Alle debinars in juni zijn tijdens de lunchpauze, zodat je eerst een broodje kan halen en dan kan kijken en luisteren. Ze duren net geen 30 minuten, starten om 12.30 en zijn dus net op tijd klaar voor je volgende overleg om 13.00, als je die hebt. Je kunt je hier direct inschrijven voor 1 of meer van de debinars.  Terugkijken kan ook via de link die je krijgt toegestuurd.

Veel variatie over de #HRTech domeinen

Er zijn allerlei verschillende software aanbieders te vinden tijdens de debinar maand, de meeste uit Nederland en één wereldspeler. In de hoek van recruitment zijn er Blue Carpet en Joboti. Voor onboarding is er ViaTask en bijkomend voor screening CV-OK. Voor de salarissen is er een debinar van het relatief jonge NMBRS. Voor Talent Management met performance is er Blue Carpet en breder inclusief HR administratie en opleidingen Cornerstone.

“Deze manier van het laagdrempelig delen van inhoudelijke kennis over #HRTech past perfect bij de doelstellingen van ons platform. We willen dit concept verder uitbouwen met nieuwe software partners en meer debinars later dit jaar. Jij kunt zelf ook helpen die inhoudelijke kennis te delen door een review van de HRTech te schrijven die jij zelf nu gebruikt.” zegt Mark van Assema van #HRTech Review.

De debinars zijn open voor iedereen en worden aangeboden door de Software Partners van #HRTech Review.

Deel dit artikel
Dit artikel is 72 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)