Nieuws


17 april 2018

Het jaarlijkse Sierra-Cedar "HR Systems Survey"


Al voor het 21-ste jaar wordt dit grote internationale HR systemen onderzoek uitgevoerd door het Amerikaanse Sierra Cedar onderzoeksbureau. Als je mee doet krijg je een kortingscode voor 25% korting op UNLEASH in Amsterdam, waar het rapport wordt gepresenteerd.

Categorie: Onderzoek, UNLEASH
Geschreven door: HRTech Redactie

 dl_web-bannerDit onderzoek is met name relevant voor de grote, zeker de internationale, organisaties die gebruik maken van één of meer van de grote spelers op de HRTech markt, zoals Raet, Unit4, SAP, Oracle, Workday, ADP, Infor, Kronos of Ceridian. Juist over die grote spelers komt veel relevante informatie in het uiteindelijke rapport.

Op de site van Sierra-Cedar kun je ook het rapport van vorig jaar terugvinden om een indruk te krijgen over de relevantie voor jullie organisatie. Het rapport vertegenwoordigt totaal bijna 18 miljoen gebruikers wereldwijd, waarvan zo'n 8% in Europa.

Het is ook een flink onderzoek, dus wel even een half uur blokken in je agenda. Als je dan het hele survey hebt ingevuld krijg je het rapport uiteraard later als eerste toegestuurd. Daarnaast zal het rapport ook worden toegelicht bij UNLEASH in Amsterdams op 23 en 24 oktober dit jaar. Je krijgt ook nog een kortingscode van 25% om kaarten voor UNLEASH te bestellen. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 45 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter 

  Nieuwsarchief

Corona (1)
Talent Journey (0)
Employer Branding (0)
Cultuur (1)
HRTech selecteren (0)
HRTech implementeren (1)
Onderzoek (23)
Interviews (4)
Persbericht (2)
Kennisbank (11)
Boekreview (0)
Partnerschap (8)
AVG-GDPR (2)
Techniek algemeen (0)
Zelfstandigen/Flexwerkers (0)
Debinars (4)
UNLEASH (23)
HR Praktijk (0)
Demo_Day (23)
Onboard.Amsterdam (1)
Insight #HRTech Review Community (0)
HRTech Taal (1)
Bersin (0)
Fosway (0)
Gartner (0)
Capterra (0)
HRTech Arena domeinen (0)
Recruitment vast (25)
Recruitment flex (28)
On/-offboarding (23)
Achtergrond Screening (9)
HR Administratie (12)
Salarissen (8)
Arbeidsvoorwaarden (8)
Dagplanning & tijdregistratie (10)
Declaraties (7)
Prestatiemanagement (27)
Samenwerken (16)
Opleidingen (26)
Assessments (16)
HR Analytics (18)
Strategische personeelsplanning (10)